24 april 2022
14:00

Hammarby IF FF 25 grön

Referat: Huddinge IF 3 Svart - Hammarby IF FF 25 grön

Första matchen i Sanktan på division 3 nivå spelades på Visättra IP, vår andra hemmaplan i Huddinge. Bortalaget Hammarby IF kom med en man kort till start. Med det i minnet så var det inte så konstigt att gästerna spelade med en låg backlinje och att de satsade mycket på kontringar. Till en början fungerar taktiken bra och 0-1 kom på en straff i den 6:e matchminuten och 0-2 kom på en hörna i den 23:e minuten. Den psykologiskt viktiga reduceringen kom i den 25:e minuten av Amadeus E. assisterad av Yusuf A. Ställningen efter den första perioden var 1-2. Vi får en smakstart på den andra perioden då Charlie Ä. i den 26:e minuten utnyttjar ett misstag av gästerna och skjuter in bollen helt sonika i mål. Tre minuter senare får Harry P.T. en pass av Farouk El M. och dribblar ett par gubbar för att sedan avfyra bössan en bit utifrån och det ganska långa skottet går in i mål. I den 34:e minuten är det vi som kontrar för omväxlings skull då Farouk El M. gör sin andra assist för dagen till Yusuf A som gör 4-2. 5-2 kommer två minuter senare då Moritz K. gör mål på assist av Harry P.T. Matchens sista mål görs av Amadeus E. i den 48:e minuten assisterad av Mert i.C. I den tredje perioden så blir det inga fler mål. Dock så får vi ett mål lite tveksamt bortdömt för offside. Grönt kort får vår målvakt för dagen Axel A. som förutom att agera schysst även gör en hel del fina parader under matchens gång.

Slutställningen blev Huddinge IF - Hammarby IF 6-2

Grönt kort: Axel A.

Målen: Amadeus A. 2, Moritz K. 1, Charlie Ä. 1, Yusuf A. 1, Harry P.T. 1
Assisten: Farouk El M. 2, Yusuf A. 1, Mert I.C. 1, Harry P.T. 1

lör 15 okt 2022, 10:30 Hammarby IF FF 25 grön - Huddinge IF 3 Svart 2 - 5